Реставрація зубів в Сумах

Люди в своїй більшості асоціюють стоматологічну клініку з наданням допомоги у вигляді лікування. Крім лікування, будь-яка сучасна стоматологічна клініка м. Суми повинна

надавати повний комплекс послуг у тому числі і проводити роботи з естетичної реставрації зубів.

Естетична стоматологія покликана відновити втрачені функції зуба та її форму, інколи ж навіть зробити його краще, ніж він був раніше. Таким чином естетична реставрація робить зуб привабливішим вже після того, як він був зруйнований або взагалі втрачений. Саме слово «реставрація» має на увазі відновлення після пошкодження.

Сучасна стоматологія має цілу низку інструментів для відтворення форми зуба або для його повного відновлення. Для цього застосовують стоматологічні мікропротези (вініри та вкладки) та протези різних модифікацій (знімні та незнімні). Матеріали, що застосовуються на сьогоднішній день, дають можливість зробити зуб так, що буде непомітно, що Ви відвідували стоматолога.

Реставрація зубів в м. Суми передбачає як відновлення втраченої жувальної функції, а й надання зубам природного естетичного вигляду, що позбавить пацієнта психологічного дискомфорту.